Boa’s werken als toezichthouders van de gemeente, zij zijn de ogen en oren van een wijk. Ze hebben een steeds grotere rol op het gebied van leefbaarheid en veiligheid en hun takenpakket groeit. Hun werk is belangrijk, veeleisend, divers en er zijn heel wat vaardigheden nodig om dat werk goed te kunnen doen. 

 

Daardoor wordt ook de samenwerking tussen boa’s, politie en gemeente intensiever. Goede samenwerking en uitwisseling van informatie levert waardevolle informatie en verrassende resultaten op voor zowel de gemeente als de boa. 

Genoeg redenen om samen met onze partner SEP, een e-learning module te ontwikkelen t.b.v. het optimaliseren van de samenwerking tussen gemeentemedewerker en de boa.

Maar ook voor jou als boa hebben we een mooie e-learning leerlijn ontwikkeld met veel praktijkvoorbeelden. Met onderwerpen zoals: de boa als verbinder, signaleren en registreren, onderwerpen, gebaseerd op de dagelijkse praktijk. We zijn trots om content partner te zijn van SEP! Al ruim 10 jaar ontwikkelen zij e-learning voor de (lokale) overheid.

Wil je graag een preview van de e-learning of de brochure ontvangen? Stuur een bericht met je naam en contactgegevens naar info@bickerenbloys.com, dan maken wij het in orde!

Weet u hoe het onverwachte er uit ziet?

De signalen zijn er, wij leren u deze te herkennen.