Veiligheid is van ons allemaal

Pas jij in ons training profiel?

We kennen het allemaal, een gevoel van onbehagen. Iemand die zich ‘raar’ gedraagt en uw aandacht trekt. Adequaat reageren is secondewerk…

Herkent u het, wanneer u drukke plekken zoals vliegvelden, winkelcentra en evenementen bezoekt?

Door middel van omgevingsbewustzijn en een objectieve waarneming kunt u de eerste signalen die kunnen leiden tot een incident signaleren, herkennen en beoordelen. Bicker & Bloys biedt u een doelgerichte en revolutionaire training op het gebied van bescherming en veiligheid.

Veiligheid is van ons allemaal

We bevinden ons in een dynamische wereld waarin constante verandering de enige stabiele factor is. Wanneer we de veiligheid binnen onze kenmerkende oude ‘open’ structuren van gebouwen en gebieden, willen beschermen en behouden vraagt de huidige tijd een nieuwe benadering. Dat is wat Bicker & Bloys biedt.

Veiligheid is een thema dat ons allen verbindt. Om al uw medewerkers een actieve en effectieve bijdrage te laten leveren aan dit thema, hebben wij de programma’s van Bicker & Bloys onderverdeeld in vier levels. Op deze wijze sluiten we aan op zowel de behoeften van de veiligheidsprofessional en de actieve ondersteunende rol van de non-professional, de overige medewerkers van uw organisatie.

Klik hier en vind de training die bij jou en je organisatie past!

Weet u hoe het onverwachte er uit ziet?

De signalen zijn er, wij leren u deze te herkennen.

6 + 7 =