Ons team

Elles is de President & Founder van Bicker & Bloys en eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie maar vooral ook van ons team.
Binnen het veiligheidsdomein zijn er volgens Elles nog heel veel uitdagingen aan te gaan maar voornamelijk te winnen. Bicker & Bloys is een schakel van het aantal antwoorden waar huidige veiligheidsvraagstukken om vragen.
Ons uitgangspunt van veiligheid is, het voorkomen van incidenten en de daaruit voortvloeiende onkosten. We doen dit door middel van trainingen die zijn gebaseerd op een praktisch bewezen methodiek en zorgen ervoor dat individuele signalering wordt omgezet naar een collectieve aanpak, waardoor alle medewerkers ongeacht functie een bijdrage kunnen leveren aan een veilige werkomgeving.

Bij Bicker & Bloys zijn we ons ervan bewust dat de waarde van onze trainingen en het realiseren van gestelde doelen medebepaald wordt door de kwaliteit van onze trainers.

Het team bestaat uit veiligheid- en gedrag experts die niet alleen theoretisch en inhoudelijk weten waar zij het over hebben maar ook een hoge dosis beroepservaring met zich meebrengen.

Onze trainers worden met grote zorgvuldigheid geselecteerd aan de hand van de volgende profieleisen:

  • Ervaren professionals met diverse expertise;
  • Politie en/of defensie achtergrond;
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Mensen met ruime professionele (min 5 jaar) ervaring in het veiligheidsdomein;
  • Geëvalueerd op didactische vaardigheden, de juiste omgangsvormen en omgevingssensitiviteit.

Weet u hoe het onverwachte er uit ziet?

De signalen zijn er, wij leren u deze te herkennen.